'CUBE Homes combineert modern design en duurzame materialen in een woning die bestand is tegen alle weersomstandigheden'

De CUBE

Uniek design ontmoet duurzaamheid. Met een CUBE creëer je nieuwe ruimte op elke denkbare locatie. We maken alle CUBES op maat van duurzaam hout dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Voor een leven lang plezier. Het duurzame karakter, de moderne uitstraling maar ook de bijzondere eenvoud maakt de CUBE tot een verantwoorde investering.

'Een CUBE geeft je ultieme vrijheid'

1001 mogelijkheden

Op welke manier kan een CUBE betekenisvol zijn voor jou? Een nieuw ‘thuis’, (mantel)zorgwoning of extra kantoorruimte? Of misschien open je straks wel je eigen CUBE restaurant of winkel?  De mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag met je mee.

Jouw CUBE is echt jouw CUBE

Elke CUBE is uniek en wordt gebouwd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ontwerp en realisatie worden exact afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Zo zijn we in staat om iedere CUBE exact op te leveren zoals jij dat wenst. We nemen de tijd om samen met jou de CUBE van je dromen te ontwerpen. Zie jij ’m al voor je?

Kwaliteit

Een CUBE wordt gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder Red Cedar hout. Dit is Amerikaans lichtgewicht hardhout is uitermate geschikt voor het bouwen van toekomstbestendige woningen.

Uniek!

De CUBE is een uniek mobiel woon- of werkconcept. Deze vind je nergens anders! Zo hebben we een Design Patent op de CUBE. Dat wil zeggen dat zowel het ontwerp als de bouwwijze van een CUBE alleen door ons is uit te voeren.

Afmetingen

Frame

Gevelbekleding

Ramen en deuren

Dak

Isolatie